Pizza cu ceapă caramelizată și Rucola
Reteta de ceapa caramelizata si Arugula Pizzan este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 16. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 143 calorii. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, unt, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată cu Gorgonzolan și Rucola, Pizza cu ceapă caramelizată și cârnați cu rucola, și Ceapă caramelizată, prosciutto și pizza cu rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt in tigaie mare la foc mediu-mare 15-20 min. sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Adăugați pansament; gatiti la foc mediu 10 min. sau până când ceapa este caramelizată, amestecând ocazional. Se amestecă rozmarinul. Se răcește complet.
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. apăsați perfect parmezan Pizza aluat pe partea de jos a 17x11-1 / 2x3 / 4-inch pan pulverizat cu spray de gătit.
Lăsați să stea 10 min. Se acoperă cu ceapă.
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului 15 min. sau până când crusta este maro auriu.
Se acoperă cu brânză; coaceți 2 până la 3 min. sau până se topește. Sus cu rucola și nuci de pin.