Pizza cu ceapă caramelizată, Feta și măsline

Pizza cu ceapă caramelizată, Feta și măsline ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 365 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, făină de porumb, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Easy Pan cu roșii uscate la soare, ceapă caramelizată, măsline și pesmet (Vegan), Focaccia cu ierburi cu ceapă caramelizată și măsline, și Pui cu măsline, ceapă caramelizată și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mic și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă apă rece, lapte și ulei de măsline. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie și pulsați de 2 ori sau până la amestecare. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar și procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați aluatul un minut suplimentar. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 până la 5 ori.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 15 inci sau o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Combinați ceapa caramelizată, 1/4 linguriță sare, piper și usturoi.
Întindeți amestecul de ceapă peste aluat.
Presărați feta și măslinele peste amestecul de ceapă.
Coaceți la 450 timp de 18 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo