Pizza cu brânză dublă, spanac și pui

Pizza cu brânză dublă, spanac și pui
Rețeta dublu-brânză, spanac și pizza de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 365 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, ardei grași prăjiți, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză umplute pui & spanac Pizza Pâine, Burger De Pizza Cu Brânză Dublă, și Pizza Cu Pepperoni Cu Brânză Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați crusta de pizza pe tigaia de pizza negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Se acoperă cu brânză Havarti, spanac, pui, ardei gras, sare de usturoi și brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
HavartiHavarti
Ardei GrasArdei Gras
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
4
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista