Pizza Cu Brioșă Engleză Cu Ceapă Caramelizată
Reteta ceapa caramelizata se pot face pizza cu briose englezesti în aproximativ 35 de minute. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Vă este adus prin simple rețete. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți șuncă, brânză mozzarella, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Pizza Cu Brioșe Englezești, Pizza Cu Brioșe Englezești, și Engleză-Pizza Cu Ou De Brioșă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Gatiti ceapa si sunca: Topiti untul intr-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați șunca tăiată cubulețe, gătiți încă 5 minute.
Se amestecă în salvie și muștar.
Asamblați pizza cu brioșe: puneți jumătăți de brioșă, cu partea deschisă în sus pe o tigaie robustă. Distribuiți brânza uniform, presărând peste jumătățile de briose.
Puneți amestecul de șuncă de ceapă deasupra brânzei. Dacă doriți să folosiți felii de roșii, puneți-le între amestecul de brânză și ceapă.
Se coace la 425 buc. F timp de 8-9 minute, până când brioșele și toppingurile se rumenesc frumos, dar nu se ard.
Tăiați în sferturi pentru aperitive sau pur și simplu lăsați întregi pentru o masă sau o gustare.