Pizza Brie & cartofi

Pizza Brie & cartofi
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, Brie și pizza cu cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 978 calorii. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de rozmarin, măsline, pachet sara lee ready rolled pizza base și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Cu Cartofi Cu Rozmarin Și Brie, Cartofi dulci, Pesto de Kale și Pizza Brie, și Pizza Brie și afine.

Instrucțiuni

1
Gatiti-le intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, 5-7 minute. Aveți grijă să nu le gătiți prea mult sau vor începe să se despartă. Între timp, preîncălziți cuptorul la ventilator 180C/convențional 200C/gaz 6 și tăiați brânza în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Desfaceți aluatul de pizza și pergamentul său de copt pe o foaie de copt și împrăștiați peste feliile de cartofi și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De PergamentUlei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De Pergament
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Puneți măslinele peste toată pizza, apoi presărați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
4
Stropiți generos cu ulei de măsline, măcinați sare de mare și piper negru peste tot și coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se servește fierbinte, cu o salată de roșii și ceapă sau rachetă piperată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Pizza poate fi asociată cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 Wine Spectator Top 100 din 2009castello di Brolio exprimă eleganța rafinată care este specifică doar terroirului din Brolio. Este un "vin fără sudură" obținut prin selectarea celor mai buni struguri de Brolio, maturați în barriques, cu o amendă lungă în sticlă care îi sporește eleganța nobilă. Sangiovese cu o cantitate mică de Cabernet Sauvignon și Merlotcu această recoltă, a fost în cele din urmă posibil ca Sangiovese să-și exprime potențialul maxim. Culoare rubinie intensă cu nuanțe de granat, are o frumoasăbuchet complex aromatic. Gust de ciocolată / cafea și condimente, posedăconținut elegant de tanin și un finisaj persistent.Chianti Classico este deosebit de perfect ca un compliment pentru felurile principale pe bază de carne, cum ar fi porchetta allo spiedo, tripă, bistecca alla fiorentina, untură Colonnata, mezeluri și finocchiona di cinta senese. Chianti Classico merge bine și cu brânza Pecorino Toscano semi-matură, crostini alla toscana și fagioli al fiasco. Vinul trebuie servit la o temperatură de 60-65 F.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista