Pizza Brie & cartofi
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, Brie și pizza cu cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 978 calorii. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de rozmarin, măsline, pachet sara lee ready rolled pizza base și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Cu Cartofi Cu Rozmarin Și Brie, Cartofi dulci, Pesto de Kale și Pizza Brie, și Pizza Brie și afine.
Instrucțiuni
Gatiti-le intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, 5-7 minute. Aveți grijă să nu le gătiți prea mult sau vor începe să se despartă. Între timp, preîncălziți cuptorul la ventilator 180C/convențional 200C/gaz 6 și tăiați brânza în felii subțiri.
Desfaceți aluatul de pizza și pergamentul său de copt pe o foaie de copt și împrăștiați peste feliile de cartofi și brânză.
Puneți măslinele peste toată pizza, apoi presărați rozmarinul.
Stropiți generos cu ulei de măsline, măcinați sare de mare și piper negru peste tot și coaceți timp de 15 minute.
Se servește fierbinte, cu o salată de roșii și ceapă sau rachetă piperată.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizza poate fi asociată cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 Wine Spectator Top 100 din 2009castello di Brolio exprimă eleganța rafinată care este specifică doar terroirului din Brolio. Este un "vin fără sudură" obținut prin selectarea celor mai buni struguri de Brolio, maturați în barriques, cu o amendă lungă în sticlă care îi sporește eleganța nobilă. Sangiovese cu o cantitate mică de Cabernet Sauvignon și Merlotcu această recoltă, a fost în cele din urmă posibil ca Sangiovese să-și exprime potențialul maxim. Culoare rubinie intensă cu nuanțe de granat, are o frumoasăbuchet complex aromatic. Gust de ciocolată / cafea și condimente, posedăconținut elegant de tanin și un finisaj persistent.Chianti Classico este deosebit de perfect ca un compliment pentru felurile principale pe bază de carne, cum ar fi porchetta allo spiedo, tripă, bistecca alla fiorentina, untură Colonnata, mezeluri și finocchiona di cinta senese. Chianti Classico merge bine și cu brânza Pecorino Toscano semi-matură, crostini alla toscana și fagioli al fiasco. Vinul trebuie servit la o temperatură de 60-65 F.