Pizza Bianca cu brânză de capră și verdeață

Pizza Bianca cu brânză de capră și verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizza Bianca cu brânză de capră și verdeață. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 558 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, cățel de usturoi, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pizza cu brânză de capră cu ceapă caramelizată, verdeață pentru copii și reducere balsamică, Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), și Pizza Bianca.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 3/4 cană de apă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară drojdia; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Lăsați să stea 10 minute pentru a dizolva drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Adăugați ulei și sare, apoi 1 1/2 căni de făină. Se amestecă până se omogenizează bine (aluatul va fi lipicios). Întoarceți aluatul pe suprafața cu făină generoasă și frământați până când este neted și elastic, adăugând suficientă făină pentru a preveni lipirea aluatului, aproximativ 5 minute (aluatul va fi moale). Formați aluatul în bilă; așezați într-un castron mare uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
5
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei răcoroase până aproape s-a dublat, aproximativ 2 ore. Punch aluat în jos; forma în minge. Reveniți la castron; acoperiți cu prosop și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se amestecă uleiul, usturoiul și ardeiul roșu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 1 oră.
1
Gatiti smogul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere. Clătiți sub apă rece; scurgere. Strângeți uscat, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați bietă și amestecați 1 minut. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
6
Preîncălziți cuptorul la 500 de metri pătrați. Forma în minge; loc pe suprafața de lucru presarata cu faina. Acoperiți cu prosop de bucătărie; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Presărați foaia de copt fără margini cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Transferați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Presărați mozzarella peste aluat, lăsând marginea de 1 inch. Împrăștiați smog peste mozzarella. Se acoperă cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chard ElvețianChard Elvețian
AluatAluat
11
Periați marginea crustei cu puțin ulei condimentat. Puneți deoparte 2 lingurițe de ulei condimentat; stropiți uleiul rămas peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Coaceți pizza până când crusta este maro, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor; periați marginea cu ulei condimentat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista