Pizza Bianca cu brânză de capră și verdeață

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizza Bianca cu brânză de capră și verdeață. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 558 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, cățel de usturoi, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pizza cu brânză de capră cu ceapă caramelizată, verdeață pentru copii și reducere balsamică, Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), și Pizza Bianca.
Instrucțiuni
Se toarnă 3/4 cană de apă într-un castron mare.
Se presară drojdia; se amestecă pentru a se amesteca.
Lăsați să stea 10 minute pentru a dizolva drojdia.
Adăugați ulei și sare, apoi 1 1/2 căni de făină. Se amestecă până se omogenizează bine (aluatul va fi lipicios). Întoarceți aluatul pe suprafața cu făină generoasă și frământați până când este neted și elastic, adăugând suficientă făină pentru a preveni lipirea aluatului, aproximativ 5 minute (aluatul va fi moale). Formați aluatul în bilă; așezați într-un castron mare uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu prosop de bucătărie.
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei răcoroase până aproape s-a dublat, aproximativ 2 ore. Punch aluat în jos; forma în minge. Reveniți la castron; acoperiți cu prosop și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 3 ore.
Se amestecă uleiul, usturoiul și ardeiul roșu într-un castron mic.
Gatiti smogul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 2 minute.
Scurgere. Clătiți sub apă rece; scurgere. Strângeți uscat, apoi tocați grosier.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Adăugați bietă și amestecați 1 minut. Condimentează după gust cu sare.
Preîncălziți cuptorul la 500 de metri pătrați. Forma în minge; loc pe suprafața de lucru presarata cu faina. Acoperiți cu prosop de bucătărie; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Presărați foaia de copt fără margini cu făină de porumb.
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Transferați pe foaia de copt.
Presărați mozzarella peste aluat, lăsând marginea de 1 inch. Împrăștiați smog peste mozzarella. Se acoperă cu brânză de capră.
Periați marginea crustei cu puțin ulei condimentat. Puneți deoparte 2 lingurițe de ulei condimentat; stropiți uleiul rămas peste pizza.
Coaceți pizza până când crusta este maro, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor; periați marginea cu ulei condimentat și serviți.