Pizza Albă
Pizza albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 584 calorii. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de sos Alfredo de usturoi prăjit, parmezan, aluat de crustă de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Albă, Pizza Albă, și Cea Mai Bună Pizza Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Îndepărtați cu grijă aluatul de pizza din cutie. Desfaceți aluatul și puneți-l pe grătarul cu ulei fierbinte.
Lăsați să gătească 2 minute și întoarceți-vă folosind foaia de cookie.
Întindeți sosul Alfredo peste pizza, lăsând o margine de 1 inch. Apoi, topul cu ingredientele rămase în ordinea listată. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când brânza s-a topit și începe să buleze.
Interior: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Pulverizați ușor foaia de copt cu spray de gătit; deoparte. Desfaceți cu grijă aluatul și așezați-l pe foaia de copt pregătită. Apăsați aluatul cu degetele pentru a forma un dreptunghi de 13 x 9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 7 minute sau până când crusta începe să se rumenească.
Scoateți crusta din cuptor și deasupra conform instrucțiunilor. Reveniți la cuptor timp de 8 până la 10 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește și începe să buleze.