Pizza 6: Pizza hawaiană prăjită la tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza 6: Pizzan hawaian prăjit la tigaie. Pentru $2.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 582 calorii, 40g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 210 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de ananas, șuncă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Sos de pizza Hawaiian pentru rulouri de Pizza 4, Pizza Hawaiană, și Pizza Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați puțin ulei într-o tigaie medie din fontă și prăjiți șunca la foc mediu-mic până devine puțin maro și crocantă, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Rulați fiecare aluat de pizza pe jumătate în cercuri de dimensiunea tigaiei din fontă. Aluatul va fi probabil puțin mai gros decât cu ce ești obișnuit.
Încălziți tigaia la mediu și adăugați aproximativ 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați 1 bucată din aluatul rulat. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, pana cand aluatul este bubuit deasupra si se rumeneste dedesubt. Întoarceți, adăugați jumătate din sos, jumătate din mozzarella, jumătate din șuncă și jumătate din ananas. Gatiti inca 2 minute, pana cand fundul este fiert, apoi alunecati sub broiler timp de 2 pana la 3 minute, pana cand branza arata bulbucata si ananasul este usor caramelizat. Se acoperă cu busuioc.
Scoateți pizza din tigaie și repetați cu cealaltă bucată de aluat.
De la cină: o poveste de dragoste de Jenny Rosenstrach. Drepturi de autor 2012 de Jenny Rosenstrach; fotografii de Jennifer Causey. Publicat de Harper Collins.