Pizza 6: Pizza hawaiană prăjită la tigaie

Pizza 6: Pizza hawaiană prăjită la tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza 6: Pizzan hawaian prăjit la tigaie. Pentru $2.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 582 calorii, 40g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 210 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de ananas, șuncă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Sos de pizza Hawaiian pentru rulouri de Pizza 4, Pizza Hawaiană, și Pizza Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Adăugați puțin ulei într-o tigaie medie din fontă și prăjiți șunca la foc mediu-mic până devine puțin maro și crocantă, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Rulați fiecare aluat de pizza pe jumătate în cercuri de dimensiunea tigaiei din fontă. Aluatul va fi probabil puțin mai gros decât cu ce ești obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Încălziți tigaia la mediu și adăugați aproximativ 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați 1 bucată din aluatul rulat. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, pana cand aluatul este bubuit deasupra si se rumeneste dedesubt. Întoarceți, adăugați jumătate din sos, jumătate din mozzarella, jumătate din șuncă și jumătate din ananas. Gatiti inca 2 minute, pana cand fundul este fiert, apoi alunecati sub broiler timp de 2 pana la 3 minute, pana cand branza arata bulbucata si ananasul este usor caramelizat. Se acoperă cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Scoateți pizza din tigaie și repetați cu cealaltă bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
De la cină: o poveste de dragoste de Jenny Rosenstrach. Drepturi de autor 2012 de Jenny Rosenstrach; fotografii de Jennifer Causey. Publicat de Harper Collins.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista