Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto-ovo în cutia ta de rețete, piureul rustic de napi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție conține 210 calorii , 2 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă are 4 porții și costă 44 de cenți per porție. Este oferită de Taste of Home. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Merge bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Mergi la magazin și cumpără smântână, zahăr, piper și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 37% , ceea ce este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Supă de linte roșie cu pui și napi , Spaghete rustice cu vin roșu și Clafoutis rustic cu prăjitură cu afine .
Instrucțiuni
1
Puneți napul, morcovii și cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Nap
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgere.
3
Transferați într-un bol mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați untul, smântâna, zahărul, sarea și piperul; pasați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe