Piure de morcovi, cartofi și păstârnac
Morcovul, cartoful și păstârnacul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 7 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 183 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, cartofi de aur yukon, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Încercați Morcov Irlandez Și Păstârnac, Morcov Irlandez Și Păstârnac, și Păstârnac și morcov Mash {& un Giveaway!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează 4 până la 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă cartoful, morcovul și păstârnacul.
Adăugați apă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când legumele sunt fragede. Descoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând ocazional.
Adăugați bulionul și restul de 1 lingură de unt. Amestec de Mash cu un masher de cartofi. Se amestecă arpagic, sare și piper.