Piure de Legume de Iarnă

Piure de Legume de Iarnă
Rețeta de piure de legume de iarnă se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute . Această rețetă servește 10. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 90 de calorii . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Funcționează bine ca garnitură ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, morcovi, lapte și piper. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingura de 40% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume prăjite de iarnă cu dressing balsamic , o supă, două moduri: legume groase și cremă de legume și Pavlova de ciocolată cu fructe de iarnă .

Instrucțiuni

1
Puneți rutabaga, napii, păstârnacul și morcovii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți și puneți legumele într-un castron mare; piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se adauga laptele, untul, sarea, piperul si zaharul; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista