Veggie piure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 53 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de morcov, mazăre, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Încercați Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Oquste, Năsturel pur Oquste și ciuperci de Chanterelle glazurate, Piure de Spruiten (piure de varză de Bruxelles), și Puree Crecy (piure de supă de morcovi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, aduceți bulionul de legume la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
La bulionul fierbinte se adaugă cartofi, morcovi, mazăre, porumb, struguri, varză, ciuperci și sare. Se fierbe timp de 40 de minute sau până când legumele sunt foarte bine gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Nap
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat