Piure De Conopidă Coace
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Piureul de conopidă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, parmezan, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a face acest lucru astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Încercați Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb, Piure De Conopidă, și Piure De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați conopida, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Transferați conopida într-un bol.
Se amestecă conopida cu cremă de brânză până se omogenizează; amestecați parmezanul, praful de usturoi, sarea și piperul negru. Se amestecă amestecul într-o caserolă de 1 litru; se acoperă cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când barbotarea și brânza Cheddar se topește, 10 până la 15 minute.