Piure De Conopidă
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Mash de conopidă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 112 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Un amestec de cremă de brânză, unt, flori de conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure de conopidă, Cel Mai Bun Piure De Conopidă Vreodată, și Piure De Conopidă.
Instrucțiuni
Puneți conopida într-o cratiță mare; abur, acoperit, 20 de minute sau până când este foarte fraged.
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă conopida, laptele și ingredientele rămase.
Puneți amestecul de conopidă într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.