Piure de cartofi și mazăre Perogies
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Piureul de cartofi și mazăre Perogies ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 366 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de făină, gălbenuș de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Rețete similare includ Umplutura de cartofi dulci a lui Sam ' s Perogies, Crockpot fiert vin roșu coaste scurte cu cartofi Cheddar Perogies, și Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea. Într-un castron separat, amestecați untul, smântâna, ouăle, gălbenușul de ou și uleiul. Se amestecă ingredientele umede în făină până se omogenizează bine. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute.Reîncălziți piureul de cartofi.
Combinați piureul de cartofi cu brânza mărunțită și mazărea încă fierbinte. Se condimentează cu sare de ceapă, sare și piper. Pune deoparte.Separați aluatul de perogie în două bile.
Întindeți câte o bucată pe o suprafață ușor făinată până când este suficient de subțire pentru a lucra, dar nu prea subțire, astfel încât să se rupă.
Tăiați în pătrate cu un tăietor de prăjituri sau cercuri folosind un tăietor de biscuiți, tăietor de perogie sau un pahar.
Periați puțină apă în jurul marginilor pastelor și lingurați puțină umplutură în centru, aproximativ 1 lingură. Îndoiți pastele în jumătăți de lună sau triunghiuri și apăsați bine pentru a sigila marginile.Topiți puțin unt în tigaie antiaderentă.
Adăugați perogies și gătiți aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Îndepărtați cu o lingură cu fante.
Puneți perogii brute pe o foaie de cookie și înghețați. Odată înghețat, transferați în pungi sau recipiente de depozitare a congelatorului. Reîncălziți conform instrucțiunilor sau fierbeți într-o oală cu apă timp de 2 minute. Nu fierbeți prea mult sau vor deveni ude.