Piure de cartofi Yukon Gold cu șalotă caramelizată

Piure de cartofi Yukon Gold cu șalotă caramelizată
Piure de cartofi Yukon aur cu eșalotă caramelizat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 256 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Yukon Aur Piure De Cartofi, Piure Cremos De Cartofi Yukon Gold, și Piure De Cartofi Yukon Gold Rețetă.

Instrucțiuni

1
În tigaie la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă zahărul și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Adăugați șalotă și cimbru și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, până când încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
4
Se amestecă uleiul, rupând orice pâlcuri de zahăr, se reduce focul la moderat scăzut și se pune capacul întredeschis. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, până când șalotele devin maro auriu intens, mătăsoase și se destramă, 1 până la 1 1/2 ore. Dacă lichidul se evaporă complet înainte ca șalotele să atingă consistența dorită, adăugați 1 lingură de apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ZahărZahăr
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Aruncați crenguțele de cimbru și amestecați sare și piper. Păstrați cald, acoperit. (Șalotele pot fi făcute cu până la 1 săptămână înainte și refrigerate. Reîncălziți ușor în cuptorul cu microunde înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. înțepați cartofii peste tot cu furculița și înfășurați împreună în pachet de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. (Cartofii pot fi copți cu până la 2 zile înainte și refrigerați; reîncălziți în cuptorul cu microunde înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță mică la foc mic, aduceți laptele la foc mic. În timp ce cartofii sunt încă calzi, înjumătățiți și scoateți carnea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Adăugați lapte fierbinte, unt, smântână, sare și piper. Folosind masher de cartofi, amestecați până se omogenizează. (Cartofii pot fi piure cu până la 1 zi înainte și refrigerați; reîncălziți în cuptorul cu microunde înainte de servire.) Se acoperă cu confit de șalotă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista