Piure De Cartofi-Păstârnac
Piureul de cartofi-păstârnac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 300 de calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cartofi roșii, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Păstârnac De Cartofi Pur Și Simplu, Piure De Mere, Păstârnac Și Cartofi, și Cartofi dulci și păstârnac pur și simplu.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă rece și sărată într-o oală mare și aduceți la fierbere; se fierbe 5 minute.
Adăugați păstârnac și fierbeți până când legumele sunt fierte, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți și reveniți la oală.
Agitați oala la foc mic pentru a usca ușor legumele.
Adăugați unt, smântână, sare, piper și, dacă doriți, nucșoară. Mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Se presară pătrunjel, dacă se dorește, și se servește fierbinte.