Piure De Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin

Piure De Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin
Rosemary-cartofi prajiti piure este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 252 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți parmezan, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure de cartofi cu usturoi prăjit și rozmarin, Piure de fenicul prăjit și rozmarin, și Piure de usturoi prăjit cu piele și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Combinați apa și ingredientele rămase într-un castron mare; adăugați amestec de cartofi. Mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista