Piure de cartofi parmezan
Piureul de cartofi cu parmezan ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 1,29 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 401 de calorii, 14 g de proteine și 24 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și luați foi de dafin, cartofi, smântână groasă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt piureul de cartofi cu parmezan, piureul de cartofi cu parmezan și piureul de cartofi cu parmezan.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii cu foile de dafin până când cartofii sunt fragezi.
Scurgeți bine cartofii și aruncați frunzele de dafin. Folosind un zdrobitor de cartofi, zdrobiți cartofii cu mâna, apoi adăugați bucăți de unt și parmezan mărunțit. Acoperiți și lăsați deoparte pentru a lăsa brânza să se topească. Se amestecă smântâna groasă, se condimentează cu sare și piper alb, apoi se bate până devine cremoasă folosind un bătător electric.
Se transferă în vasul de servire și se ornează cu arpagic tocat.