Piure de cartofi dulci cu unt de Pecan
Piureul de cartofi dulci cu unt de Pecan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi dulci, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure de cartofi dulci cu unt de Pecan, Unt-Pecan Piure De Cartofi Dulci, și Unt Rumenit Bourbon Piure De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și apa într-un castron mediu; acoperiți vasul cu folie de plastic. Cuptor cu microunde la maxim 10 minute sau până se înmoaie; lăsați să se răcească ușor. Scoateți pulpa, aruncând piei.
Combinați cartoful dulce, laptele, 3 linguri de zahăr brun și sarea într-un castron mediu; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Combinați restul de 3 linguri de zahăr brun, unt, nuci pecan și scorțișoară într-un castron mic.
Presărați uniform amestecul de unt peste amestecul de cartofi.
Serviți o lingură de cartofi pe o farfurie sau într-un castron mic cu o lingură. Omiteți amestecul de unt de pecan, dacă doriți.