Piure de cartofi dulci cu pere, salvie și unt rumenit
Piureul de cartofi dulci cu pere, salvie și unt rumenit este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de unt, salvie, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare sunt Unt Rumenit Bourbon Piure De Cartofi Dulci, Piure De Cartofi Cu Unt Rumenit, și Piure De Cartofi Cu Unt Rumenit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. frecați bine cartofii dulci și înțepați cu o furculiță.
Coaceți timp de 40 până la 60 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, pentru untul rumenit, topiți untul la foc mediu-mic într-o cratiță mare. Gatiti, rotind tigaia ocazional, timp de 10 pana la 12 minute sau pana se rumeneste usor si parfumat.
Scoateți tigaia de pe foc.
Înjumătățiți cu grijă cartofii și scoateți pulpa. Mash la consistența dorită într-un bol mare de amestecare. Amestecați piureul de cartofi, conservele de pere și salvie în untul rumenit în cratiță. Gatiti si amestecati pana se incalzeste. Condimentează după gust cu sare și piper.