Piure de cartofi cu usturoi și rozmarin

Piure de cartofi cu usturoi și rozmarin
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 30 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 8. O porție conține 163 de calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Un amestec de cartofi de copt, bulb de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin de la Johnny Garlic, Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin și Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Spălați și străpungeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Coaceți la 400° timp de 45-55 de minute sau până când se înmoaie. Între timp, îndepărtați pielea exterioară de hârtie din bulbul de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii); tăiați partea de sus a becului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați pe o bucată de folie rezistentă; stropiți cu 1/2 linguriță ulei. Înfășurați folie în jurul becului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți la 400° timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Stoarceți usturoiul înmuiat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Tăiați cartofii în jumătate; scoateți pulpa și adăugați la usturoi. Aruncați cojile de cartofi. Pireu de cartofi. Într-o cratiță mică, căliți rozmarinul în uleiul rămas timp de 2 minute; se adaugă la amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați lapte și sare; bate pana devine pufoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista