Piure de cartofi cu usturoi și rozmarin

Piure de cartofi cu usturoi și rozmarin
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 30 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 8. O porție conține 163 de calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Un amestec de cartofi de copt, bulb de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin de la Johnny Garlic, Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin și Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Spălați și străpungeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Coaceți la 400° timp de 45-55 de minute sau până când se înmoaie. Între timp, îndepărtați pielea exterioară de hârtie din bulbul de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii); tăiați partea de sus a becului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Așezați pe o bucată de folie rezistentă; stropiți cu 1/2 linguriță ulei. Înfășurați folie în jurul becului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 400° timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Stoarceți usturoiul înmuiat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați cartofii în jumătate; scoateți pulpa și adăugați la usturoi. Aruncați cojile de cartofi. Pireu de cartofi. Într-o cratiță mică, căliți rozmarinul în uleiul rămas timp de 2 minute; se adaugă la amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați lapte și sare; bate pana devine pufoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista