Piure de cartofi cu usturoi și rozmarin
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 30 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 8. O porție conține 163 de calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Un amestec de cartofi de copt, bulb de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin de la Johnny Garlic, Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin și Piureul de cartofi cu usturoi și rozmarin.
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii.
Coaceți la 400° timp de 45-55 de minute sau până când se înmoaie. Între timp, îndepărtați pielea exterioară de hârtie din bulbul de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii); tăiați partea de sus a becului.
Așezați pe o bucată de folie rezistentă; stropiți cu 1/2 linguriță ulei. Înfășurați folie în jurul becului.
Coaceți la 400° timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10 minute.
Stoarceți usturoiul înmuiat într-un castron mare.
Tăiați cartofii în jumătate; scoateți pulpa și adăugați la usturoi. Aruncați cojile de cartofi. Pireu de cartofi. Într-o cratiță mică, căliți rozmarinul în uleiul rămas timp de 2 minute; se adaugă la amestecul de cartofi.
Adăugați lapte și sare; bate pana devine pufoasa.