Piure de cartofi cu unt brun, brânză de capră și salvie
Dacă aveți despre 40 minute pentru a petrece în bucătărie, piureul de cartofi cu unt brun, brânză de capră și salvie ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. Această garnitură are 263 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 673 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, salvie, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cu Unt Brun Și Salvie, Piure de cartofi cu usturoi , salvie și brânză de capră, și Piure cremos de cartofi cu brânză de capră și salvie proaspătă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și sarea într-o oală și umpleți oala cu apă rece până când cartofii sunt acoperiți.
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 15-20 de minute sau până când o furculiță străpunge ușor cartofii.
Scurgeți apa din cartofi.
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mic. (Folosiți o cratiță din oțel inoxidabil, astfel încât să puteți vedea rumenirea untului.)
Lăsați untul să se topească și continuați să-l urmăriți în timp ce gătește. Untul se va spuma puțin și apoi se va calma.
După câteva minute, pete de maro vor apărea în partea de jos a tigaiei. Când vedeți acest lucru, iar untul topit capătă o aromă de nucă, scoateți-l de pe foc. (Vezi cum se rumeneste untul.)
Adăugați salvie tocată în unt (poate provoca spumă).
Adăugați brânza de capră și laptele și zdrobiți cartofii cu un tocător de cartofi până se omogenizează și toate ingredientele sunt bine încorporate. Sare și piper după gust și se servește imediat.