Piure de cartofi cu unt brun, brânză de capră și salvie

Piure de cartofi cu unt brun, brânză de capră și salvie
Dacă aveți despre 40 minute pentru a petrece în bucătărie, piureul de cartofi cu unt brun, brânză de capră și salvie ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. Această garnitură are 263 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 673 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, salvie, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cu Unt Brun Și Salvie, Piure de cartofi cu usturoi , salvie și brânză de capră, și Piure cremos de cartofi cu brânză de capră și salvie proaspătă.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii și sarea într-o oală și umpleți oala cu apă rece până când cartofii sunt acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 15-20 de minute sau până când o furculiță străpunge ușor cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Scurgeți apa din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Rumeniti untul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
5
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mic. (Folosiți o cratiță din oțel inoxidabil, astfel încât să puteți vedea rumenirea untului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Lăsați untul să se topească și continuați să-l urmăriți în timp ce gătește. Untul se va spuma puțin și apoi se va calma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
7
După câteva minute, pete de maro vor apărea în partea de jos a tigaiei. Când vedeți acest lucru, iar untul topit capătă o aromă de nucă, scoateți-l de pe foc. (Vezi cum se rumeneste untul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Adăugați salvie tocată în unt (poate provoca spumă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Se toarnă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Adăugați brânza de capră și laptele și zdrobiți cartofii cu un tocător de cartofi până se omogenizează și toate ingredientele sunt bine încorporate. Sare și piper după gust și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista