Piure de cartofi cu ulei de măsline și ierburi

Piureul de cartofi cu ulei de măsline și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 200 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Piure de cartofi cu ierburi, Piure de cartofi cu usturoi prăjit și ierburi, și Piure de cartofi dulci și roșii cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați cartofii, 1 linguriță de sare și apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Coborâți focul pentru a menține un foc mic și gătiți până la furculiță, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit. Întoarceți cartofii în tigaie. Agitați tigaia la foc mediu aproximativ un minut pentru a usca cartofii.
Transferați cartofii într-o moară de alimente, ricer sau castron.
Adăugați uleiul și lichidul de gătit rezervat în cratiță și încălziți la foc mediu.
Scoateți tigaia de pe foc. Mash cartofii prin moara de alimente sau ricer în tigaie (sau mash cu mâna în castron și se transferă în tigaie).
Adăugați busuiocul, pătrunjelul și tarhonul și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.