Piure de cartofi cremoși II
Cremă piure de cartofi II este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 16 porții cu 152 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cremos, Piure De Cartofi Cremos, și Piure De Cartofi Cremos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F ( 175 grade C).
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Scurgeți apa și adăugați cremă de brânză, unt, smântână și amestec de pansament. Se pasează până devine cremos folosind un masher de cartofi sau un mixer electric.
Se întinde uniform într-un vas mare de copt.
Se coace 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste.