Cremă piure de cartofi II este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 16 porții cu 152 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cremos, Piure De Cartofi Cremos, și Piure De Cartofi Cremos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F ( 175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți apa și adăugați cremă de brânză, unt, smântână și amestec de pansament. Se pasează până devine cremos folosind un masher de cartofi sau un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament Ranch
Cremă De Brânză
Smântână
Unt
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Masher De Cartofi
4
Se întinde uniform într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se coace 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste.