Piure De Cartofi Cremoși
Piureul cremos de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 511 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți cartofi roșii, smântână, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piure De Cartofi Cremoși, Piure De Cartofi Cremoși, și Cele Mai Bune Cartofi Cremoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Curățați cartofii și clătiți-i în apă rece. Se toacă cartofii în sferturi.
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe până la licitație furculiță, 20-25 de minute.
Scurgeți cartofii, apoi întoarceți-i în tigaie. Cu arzătorul la foc mic, zdrobiți cartofii cu un masher de cartofi; cu cât este eliberat mai mult abur în timp ce zdrobiți, cu atât mai bine. Mash timp de aproximativ 5 minute. Opriți arzătorul.
Adăugați untul, crema de brânză, jumătate și jumătate și condimentele. Se amestecă pentru a combina și, dacă amestecul are nevoie de subțiere, adăugați lapte. Verificați condimentele, adăugând sare și piper, după gust.
Turnați piureul de cartofi într-o tigaie mare. Punctați suprafața cu unt. Acoperiți cu folie și coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți încă 10 minute.