Piure De Cartofi Cremoși

Piure De Cartofi Cremoși
Piureul cremos de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 511 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți cartofi roșii, smântână, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piure De Cartofi Cremoși, Piure De Cartofi Cremoși, și Cele Mai Bune Cartofi Cremoși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Curățați cartofii și clătiți-i în apă rece. Se toacă cartofii în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe până la licitație furculiță, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți cartofii, apoi întoarceți-i în tigaie. Cu arzătorul la foc mic, zdrobiți cartofii cu un masher de cartofi; cu cât este eliberat mai mult abur în timp ce zdrobiți, cu atât mai bine. Mash timp de aproximativ 5 minute. Opriți arzătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați untul, crema de brânză, jumătate și jumătate și condimentele. Se amestecă pentru a combina și, dacă amestecul are nevoie de subțiere, adăugați lapte. Verificați condimentele, adăugând sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
7
Turnați piureul de cartofi într-o tigaie mare. Punctați suprafața cu unt. Acoperiți cu folie și coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Scoateți folia și continuați să coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista