Piure De Cartofi Cremoși

Piure De Cartofi Cremoși
Piureul cremos de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 511 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți cartofi roșii, smântână, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piure De Cartofi Cremoși, Piure De Cartofi Cremoși, și Cele Mai Bune Cartofi Cremoși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Curățați cartofii și clătiți-i în apă rece. Se toacă cartofii în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe până la licitație furculiță, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți cartofii, apoi întoarceți-i în tigaie. Cu arzătorul la foc mic, zdrobiți cartofii cu un masher de cartofi; cu cât este eliberat mai mult abur în timp ce zdrobiți, cu atât mai bine. Mash timp de aproximativ 5 minute. Opriți arzătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați untul, crema de brânză, jumătate și jumătate și condimentele. Se amestecă pentru a combina și, dacă amestecul are nevoie de subțiere, adăugați lapte. Verificați condimentele, adăugând sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Turnați piureul de cartofi într-o tigaie mare. Punctați suprafața cu unt. Acoperiți cu folie și coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Scoateți folia și continuați să coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista