Piure De Cartofi Aromat

Piure De Cartofi Aromat
Piureul de cartofi aromat necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 142 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Un amestec de unt, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Roșii Aromați, Cartofi Roșii Aromați, și Un alt piure de cartofi (piure de conopidă) - low Carb.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și usturoiul într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti, neacoperit, 15-20 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scurgere; reveniți la tigaie. Mash cartofi, adăugând treptat ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista