Piure de aur și fenicul Yukon cu unt de rozmarin

Piure de aur și fenicul Yukon cu unt de rozmarin
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de aur și fenicul Yukon cu unt de rozmarin ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 246 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, sare de mare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Yukon Aur Și Fenicul Pur Approxide Cu Unt De Rozmarin, Țelina & Yukon Aur Pur Aprox. E, și Pur Și Simplu De Cartofi De Aur Yukon Cu Parmezan.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 375 F. Linia de F. mare rimmedfoaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați fenicul, ceapa, uleiul și 1 lingurițăo sare într-un castron mare; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde într-un singur strat pe foaia de copt pregătită; stropitcu piper. Prăjiți până când fenicul și ceapa suntfoarte fraged, aproximativ 1 oră 15 minute. Ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PiperPiper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Transferați amestecul de fenicul în procesorși piure până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
5
Gatiti cartofii intr-o oala mare de fierbereapa sarata pana cand este foarte frageda, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se scurge bine. Se răcește ușor.
7
Așezați încastron mare și piure cu mașină de tocat cartofipână se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă în piure de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
9
Topiți untul cu rozmarin și 1lingura de sare de mare într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă amestecul de unt în cartofi de feniculpiure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se amestecă în CR. Asezoneazăgust cu mai mult piper și sare, dacă desired.DO înainte: se poate face cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
PiperPiper
SareSare
11
Transferați piureul în cuptorul cu microunde mare-seifcastron. Acoperiți cu folie de plastic. Chill. Înainte de conservare, cuptorul cu microunde la foc mare până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
12
* Vândut la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista