Piure de anghinare și rădăcină de țelină la grătar
Anghinarea la grătar și piureul de rădăcină de țelină este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 2G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare kosher, usturoi, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu anghinare prăjită din Ierusalim "crutoane", Piure De Rădăcină De Țelină, și Rădăcină De Țelină Pur.
Instrucțiuni
1
Așezați rădăcina de țelină într-o cratiță de 5 litri. Umpleți tigaia pe jumătate plină cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați untul șisare. Se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti pana se inmoaie, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, aruncați împreună anghinare, ulei,usturoi,cimbru, sare și piper. Grătați, întorcându-vă ocazional cu o spatulă, până când se carbonizează ușor,2 până la 3 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați anghinarea într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați rădăcina de țelină gătită, laptele, untul, sarea și piperul în robotul de bucătărie. Amestecați, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până când rădăcina de țelină este netedă și se amestecă în amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Telina
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Transferați piureul într-un bol de servire sau păstrați-l cald la foc mic într-o cratiță mare până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)