Pitas Libanez Umplut Cu Carne (Arayes)
Reteta Pitas libanez umplute cu carne (Arayes) ar putea satisface pofta ta de Est middl în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 16 porții cu 251 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Carne Libaneză, Vinete Umplute Libaneze, și Anghinare Umplute Libaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, usturoiul și pătrunjelul până se toacă fin.
Scoateți într-un castron mare și adăugați carnea de vită, roșiile, garam masala, nucile de pin și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare.
Se amestecă cu mâinile până se combină bine.
Aranjați sferturile de pita pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Umpleți fiecare sfert cu aproximativ 2 linguri de amestec de carne, aplatizându-l astfel încât umplutura să fie uniformă.
Periați fiecare sfert pe ambele părți cu puțin ulei de măsline.
Coaceți timp de 20 de minute, întorcându-vă o dată la jumătate. Pitas ar trebui să fie rumenit și crocant.