Pitas Libanez Umplut Cu Carne (Arayes)

Pitas Libanez Umplut Cu Carne (Arayes)
Reteta Pitas libanez umplute cu carne (Arayes) ar putea satisface pofta ta de Est middl în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 16 porții cu 251 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Carne Libaneză, Vinete Umplute Libaneze, și Anghinare Umplute Libaneze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, usturoiul și pătrunjelul până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Scoateți într-un castron mare și adăugați carnea de vită, roșiile, garam masala, nucile de pin și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă cu mâinile până se combină bine.
6
Aranjați sferturile de pita pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Umpleți fiecare sfert cu aproximativ 2 linguri de amestec de carne, aplatizându-l astfel încât umplutura să fie uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Periați fiecare sfert pe ambele părți cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Presărați sare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Coaceți timp de 20 de minute, întorcându-vă o dată la jumătate. Pitas ar trebui să fie rumenit și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista