Pitas de miel turcesc cu sos de roșii

Pitas de miel turcesc cu sos de roșii
Pitas de miel turcesc cu sos de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 483 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, chimenul măcinat, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Pitas de miel turcesc cu sos de roșii, Pitas de miel cu sos de roșii, Scallions și iaurt de mentă, și Pitas de miel cu sos de Lămâie-Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 13 ingrediente și 2 linguri de ulei într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca bine. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.) Folosind mâinile umezite și 1/4 cană pentru fiecare, formați amestecul de miel în aproximativ 20 de torturi ovale care măsoară aproximativ 3x1 1/2x1/2 inci. Aranjați chiftele pe foaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați chiftele; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Folosind lingura cu fante, întoarceți chiftelele în folie. Rezervați picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Încălziți picăturile în tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați roșii, suc de lămâie și ienibahar. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Se amestecă melasa de rodie. Întoarceți chiftelele în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când prăjiturile sunt fierte și fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
IenibaharIenibahar
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați chiftelele în castron. Tilt tigaie și lingura de grăsime de pe partea de sus a sosului. Se fierbe sosul până se îngroașă ușor, zdrobind roșiile cu spatele furculiței, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți patties la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Se ia de pe foc.
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Înfășurați pitas în folie; coaceți 12 minute pentru a încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se fierbe chiftelele în sos până se încălzesc; se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SosSos
8
Tăiați pitas în jumătate; deschideți ușor fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
9
Așezați 1 sau 2 torturi și puțin sos în fiecare jumătate de pita și deasupra cu păpușă de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
10
* Un sirop gros de rodie care este disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu și în unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De RodieSirop De Rodie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista