Pitas de miel turcesc cu sos de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 483 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, chimenul măcinat, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Pitas de miel turcesc cu sos de roșii, Pitas de miel cu sos de roșii, Scallions și iaurt de mentă, și Pitas de miel cu sos de Lămâie-Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 13 ingrediente și 2 linguri de ulei într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca bine. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.) Folosind mâinile umezite și 1/4 cană pentru fiecare, formați amestecul de miel în aproximativ 20 de torturi ovale care măsoară aproximativ 3x1 1/2x1/2 inci. Aranjați chiftele pe foaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați chiftele; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Folosind lingura cu fante, întoarceți chiftelele în folie. Rezervați picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
Folie De Aluminiu
1
Încălziți picăturile în tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați roșii, suc de lămâie și ienibahar. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Se amestecă melasa de rodie. Întoarceți chiftelele în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când prăjiturile sunt fierte și fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
Suc De Lămâie
Ienibahar
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați chiftelele în castron. Tilt tigaie și lingura de grăsime de pe partea de sus a sosului. Se fierbe sosul până se îngroașă ușor, zdrobind roșiile cu spatele furculiței, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți patties la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
5
Se ia de pe foc.
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Înfășurați pitas în folie; coaceți 12 minute pentru a încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Se fierbe chiftelele în sos până se încălzesc; se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Sos
8
Tăiați pitas în jumătate; deschideți ușor fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
9
Așezați 1 sau 2 torturi și puțin sos în fiecare jumătate de pita și deasupra cu păpușă de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Sos
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
10
* Un sirop gros de rodie care este disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu și în unele supermarketuri.