Pita de pui și caserola de iaurt

Pita de pui și caserola de iaurt
Puiul Pitan și caserola de iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați năut, ulei vegetal, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pita de pui la grătar cu pansament cu iaurt de castraveți, Salată grecească de pui cu Pitan integral de grâu și iaurt cu caise, și Burgeri de Pita de pui cu lămâie cu sos de iaurt condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați puiul și gătiți pe fiecare parte până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu, acoperiți tigaia și gătiți până când puiul nu mai este roz, iar sucurile se limpezesc, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se scoate din tigaie, se răcește ușor și se feliază în fâșii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mic, amestecați iaurtul și usturoiul. Condimentează cu sare după gust. Rupeți pâinea pita în bucăți și așezați-o într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți fâșii de pui într-un strat peste pâine. Acoperiți cu amestecul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Presărați năut și nuci de pin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
7
Se lasă să stea aproximativ 10 minute pentru a amesteca aromele, apoi se servește. Nu este nevoie să se încălzească.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista