Nevoie de o curs principal fără lactate? Pissaladiere-o bucată din Franța ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 714 calorii, 53G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți fileuri de hamsii, pissaladiere, două în gri care este Londra în noiembrie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Aperitiv Cu Brânză Brie (Franța), Biscuiți Cu Ciocolată Dublă (Franța), și Mărturisirea # 76: visez la Franța ... finanțatori de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 220C.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți foietajul conform instrucțiunilor de pe pachet până când este suficient de mare pentru a vă alinia vasul de plăcintă. Tapetați vasul de plăcintă cu produse de patiserie și înțepați baza cu o furculiță pentru a preveni creșterea acesteia. Tapetați coaja de patiserie cu hârtie de copt și umpleți cu fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Cutie De Fasole Verde, Scursă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Coaceți timp de 10-15 minute, apoi scoateți din cuptor și scoateți hârtia și fasolea (aveți grijă să fie fierbinți!).între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare și adăugați ceapa și usturoiul. Trucul este să le gătești lungi și lente, astfel încât să se înmoaie și să se îndulcească, dar să nu se rumenească. Aveți răbdare și amestecați mult durează aproximativ 30 de minute! După primele 15 minute, adăugați Roșia, astfel încât aromele să se poată contopi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați cimbru la sfârșitul procesului de gătit și condimentați cu piper și sare, dacă doriți (dar amintiți-vă că măslinele și hamsiile vor adăuga multă sare în vasul final).Când amestecul de ceapă este foarte moale, scoateți-l de pe foc și întindeți-l în crusta de plăcintă pre-coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Aluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativ
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Tăiați fiecare file de hamsii pe jumătate pe lungime și folosiți benzile pentru a crea un model de zăbrele deasupra cepei. Decorați fiecare diamant al modelului de zăbrele cu o măslină neagră. Măcinați mai mult piper peste tartă, dacă doriți, reduceți temperatura cuptorului la 190C și coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți cu o salată verde proaspătă, un vin de trandafir uscat și o după-amiază însorită minunată.Mai mult deliciousness pentru tine!Ouă de șuncă de Avocado și Parma Benedict cu Olandeză neînfricată