Pissaladiere benzi este o pescatarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pissaladiere Benzi, Pissaladi cormorbre, și Pissaladiere II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, hamsia, ardeii grasi, rozmarinul, o sare rotunda de 1/4 lingurita si 1/8 lingurita piper in ulei intr-o tigaie medie grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa este aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Rozmarin
Hamsii
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se transferă într-un castron și se amestecă măslinele, apoi se răcește umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron. Amestecați untul cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
3
Adăugați lapte și amestecați cu o furculiță până se formează un aluat shaggy. Frământați ușor aluatul de 8 până la 10 ori cu mâinile făinoase pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
1
Întindeți aluatul într-un pătrat de 12 inci (grosime de 1/4 inci) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
2
Tăiați în 3 benzi egale. Aranjați benzi la distanță de 1 inch pe o foaie de copt unsă și întindeți-le cu umplutură, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți până când crusta este aurie, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați într-un raft folosind o spatulă metalică mare și răciți la cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Tăiați transversal în bucăți de 1 inch.
1
* Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. * Fâșiile pissaladi bucrulre pot fi coapte cu 3 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei.