Piper Negru Condiment-Filet De Vită Frecat
Filetul de vită frecat cu condimente de piper negru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 225 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $3.67 pe portie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți boabe de piper, semințe de muștar, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Cimbru și Spice-frecat friptură de vită muschiulet au Jus, Filet de vită cu sos de piper negru de cireșe, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți condimentele cu sare într-o tigaie grea uscată de 10 inci la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când semințele de muștar încep să apară, 3 până la 5 minute. Se răcește complet, apoi se macină în râșniță.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Se usucă carnea de vită, apoi se freacă amestecul de condimente peste tot (inclusiv capetele).
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mare până când strălucește. Carne de vită brună pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Transferați carnea de vită într-o tigaie mică și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală de 2 inci în centrul cărnii înregistrează 120 F pentru mediu-rar, 25 până la 30 de minute.
Transferați carnea de vită pe o placă de tăiere și lăsați să stea 10 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 F).
Tăiați sfoara și feliați carnea de vită.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Carnea de vită poate fi frecată cu amestec de condimente cu 1 zi înainte și răcită.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de rumenire.