Pineapple Galette
Pineapple Galette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, semolă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ananas Kesari-ananas Sheera - Halwa de Semolă de ananas-pas cu pas, Fig Galette, și Cires Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, sarea, zahărul și untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Stropiți cu 3 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează.
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până când este încorporată, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a distribui grăsimea. Adunați aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie sau bancă, dacă aveți unul, și formați-vă într-un disc de 6 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 15 x 11 inci și transferați pe o foaie mare de copt. Se răcește până când este ușor ferm, dar încă flexibil, aproximativ 5 minute.
Presărați grișul uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch în jur, apoi aranjați pene de ananas pe aluat, suprapunându-le ușor, în 3 rânduri pe lungime.
Ungeți ananasul cu unt topit.
Se amestecă împreună zahărul și scorțișoara și se presară peste ananas. Îndoiți marginea aluatului spre interior peste marginea exterioară a ananasului și periați cu lapte.
Coaceți galette 30 de minute, apoi acoperiți ușor cu o foaie de folie și coaceți până când umplutura clocotește și patiseria este aurie, cu 25 până la 30 de minute mai mult.
Aruncați folia și răciți galette, neacoperite, pe foaia de copt pe un raft 20 de minute, apoi glisați foaia de copt pe raft pentru a se răci complet.