Pineapple Galette

Pineapple Galette
Pineapple Galette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, semolă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ananas Kesari-ananas Sheera - Halwa de Semolă de ananas-pas cu pas, Fig Galette, și Cires Galette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, sarea, zahărul și untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Stropiți cu 3 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până când este încorporată, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a distribui grăsimea. Adunați aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie sau bancă, dacă aveți unul, și formați-vă într-un disc de 6 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 15 x 11 inci și transferați pe o foaie mare de copt. Se răcește până când este ușor ferm, dar încă flexibil, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
3
Presărați grișul uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch în jur, apoi aranjați pene de ananas pe aluat, suprapunându-le ușor, în 3 rânduri pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
AluatAluat
4
Ungeți ananasul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
UntUnt
5
Se amestecă împreună zahărul și scorțișoara și se presară peste ananas. Îndoiți marginea aluatului spre interior peste marginea exterioară a ananasului și periați cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
ZahărZahăr
LapteLapte
6
Coaceți galette 30 de minute, apoi acoperiți ușor cu o foaie de folie și coaceți până când umplutura clocotește și patiseria este aurie, cu 25 până la 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Aruncați folia și răciți galette, neacoperite, pe foaia de copt pe un raft 20 de minute, apoi glisați foaia de copt pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista