Pilau de miel, nucă de cocos și mango

Pilau de miel, nucă de cocos și mango este un fel principal care servește 6. O porție conține 756 calorii, 26g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de file de gât de miel, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 97 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miel turcesc pilau, Pui de Mango cu pilau condimentat, și Vegan Mango semințe de chia Mango nucă de cocos gheață Pops.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, puțin adâncă, rezistentă la cuptor, vârful mielului, apoi prăjiți la foc mare timp de 5 minute până se rumenesc peste tot. Scoateți din tigaie și dați deoparte. Prăjiți ceapa în ce a mai rămas din ulei timp de 5 minute, până când începe să se înmoaie și să devină aurie la margini. Se amestecă usturoiul și pudra de curry și se prăjește încă 1 min până se rumenesc și se aromează.
Amestecați mielul înapoi în tigaie împreună cu ardeiul iute, laptele de cocos și bulionul, apoi aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia și dați-o la cuptor timp de 1 oră, până când mielul este complet fraged. Alternativ, puteți fierbe tigaia la foc mic timp de 1 oră pe plită.
Condimentați după gust, amestecați orezul, acoperiți din nou tigaia, apoi reveniți la cuptor sau plită timp de 30 de minute până când tot lichidul a fost absorbit. Scoateți focul, lăsați să stea, acoperit, timp de 10 minute, apoi pufați orezul cu o furculiță.
Presărați mango, coriandru și migdale, dacă folosiți, apoi serviți direct din tigaie.