Pilau de dovleac prăjit și cartofi dulci
Dovleacul prăjit și cartoful dulce Pilau este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă prăjită de dovleac și cartofi dulci, Dovleac Prăjit Și Cartof Dulce Cu Brânză Feta, și Hummus de dovleac dulce cu plăcintă de dovleac semințe de dovleac prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați dovleacul și cartoful dulce într-un strat uniform pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până se înmoaie și doar până când legumele încep să se rumenească, amestecând după 18 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul în tigaie; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați bulionul și ingredientele rămase în amestecul de ceapă, amestecând pentru a se combina; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când orezul este gata și lichidul este absorbit în cea mai mare parte.
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin.
Adăugați amestecul de dovleac; amestecați ușor pentru a combina.