Pilaf orzo condimentat necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 250 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, uleiul de măsline, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Pilaf Orzo Simplu, Creveți și Orzo Pilaf, și Anghinare Orzo Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați scorțișoară, chimen și boia de ardei; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă bulionul, orzo, sucul de portocale și usturoiul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este aproape absorbit. Se amestecă datele și următoarele 4 ingrediente (prin piper); gatiti, neacoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Scorțișoară
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Piper
Bulion
Chimen
Date
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Fluff cu o furculiță. Se amestecă morcovul tocat, cilantro proaspăt și sucul proaspăt de lămâie.