Pilaf Multigrain este un vegan rețetă cu 7 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de kasha, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pilaf Multigrain cu semințe de floarea soarelui, Pilaf Multigrain cu semințe de floarea soarelui, și Pilaf Multigrain cu Quinoa, mei și Teff.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (prin frunza de dafin) la tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc. Aruncați frunza de dafin. Puf cu o furculiță; se amestecă nuci pecan și piper.