Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Pilaf de vinete cu fistic și scorțișoară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 268 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, apă, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf de orez cu rucola și fistic, Pilaf basmati cu fructe cu fistic, și Pilaf de pui cu fistic și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți vinetele cu apă într-un castron și adăugați 1 1/2 linguri de sare. Înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți vinetele și strângeți pumnii pentru a îndepărta excesul de umiditate, apoi uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează vinetele de la saut, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 7 minute. Vinete rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Gatiti ceapa in restul de 2 linguri de ulei intr - o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați orez și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
6
Adăugați 1 1/2 căni de apă, stafide, restul de 1/2 lingură de sare și scorțișoară și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit și netulburat, până când orezul este fraged, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Stafide
Apă
Orez
Sare
7
Pufați orezul cu o furculiță și amestecați ușor roșiile și vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Tomate
Orez
8
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Descoperiți și răciți 10 minute. Se amestecă mărarul, apoi se transferă pilaful într-un bol sau platou de servire și se presară cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Pilaf poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți în cuptorul cu microunde.