Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez
Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Această rețetă de la Allrecipes are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ciuperci, morcov, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Încercați Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, Orez Aragaz Orez Pilaf, și Pilaf De Orez Vegetal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă 3 lingurițe de bulion de pui în 3 1/2 căni de apă într-un aragaz pentru orez.
Se amestecă orezul, baby bok choy, ceapa verde, morcovul și ciupercile în amestecul de bulion și apă.
Porniți aragazul de orez și gătiți până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, aproximativ 50 de minute.
Se dizolvă 1 linguriță de bulion de pui și 1/4 cană de apă într-un castron mic; transferați amestecul într-un blender.
Scoateți aproximativ 1 cană din amestecul de orez în blender cu amestecul de bulion; procesați până când amestecul devine o pastă subțire, adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Se amestecă pasta de orez cu restul de legume fierte și orez până se combină bine.
Se condimentează cu piper negru.