Pilaf De Orez Cu Migdale

Pilaf De Orez Cu Migdale
Pilaf de orez cu migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 93 cenți pe porție. O porție conține 281 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 49 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pilaf De Orez Cu Migdale, Pilaf De Orez Cu Migdale, și Pilaf De Orez Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și migdalele. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa se inmoaie si migdalele sunt aurii, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orezul; gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă încet bulionul și se adaugă sarea și piperul, după gust. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim, fierbeți timp de 15 până la 20 de minute sau până când lichidul este absorbit. Puf cu o furculiță și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
BulionBulion
OrezOrez
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista