Pilaf de orez cu ceapă eșalotă și parmezan
Pilaf de orez cu eșalotă și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți cățel de usturoi, piper, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Parmezan Pilaf De Orez, Parmezan Pilaf De Orez, și Parmezan Pilaf De Orez.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și usturoi; sotati 1 minut. Se amestecă orezul; sotati 1 minut. Se amestecă bulionul și vinul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Se ia de pe foc; amestecați brânza, pătrunjelul, piperul și sarea.