Pilaf de orez cu ceapă eșalotă și parmezan

Pilaf de orez cu ceapă eșalotă și parmezan
Pilaf de orez cu eșalotă și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți cățel de usturoi, piper, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Parmezan Pilaf De Orez, Parmezan Pilaf De Orez, și Parmezan Pilaf De Orez.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotă și usturoi; sotati 1 minut. Se amestecă orezul; sotati 1 minut. Se amestecă bulionul și vinul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
BulionBulion
OrezOrez
VinVin
3
Se ia de pe foc; amestecați brânza, pătrunjelul, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista