Pilaf De Orez Brun

Pilaf De Orez Brun
Pilaf de orez brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de pui cu mai puțin sodiu, sare, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Pilaf De Orez Brun, Pilaf De Orez Brun, și Turcia-Pilaf De Orez Brun.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță grea; se amestecă orezul și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 până la 55 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă ceapa verde și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MigdaleMigdale
OrezOrez
3
Bacsis: orezul brun are de două ori fibra orezului alb. Creșterea fibrelor din dieta dvs. poate ajuta la controlul zahărului din sânge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
Orez AlbOrez Alb
ZahărZahăr

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista