Pilaf De Orez Basmati
Pilaf de orez Basmati ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 261 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de orez basmati, ulei vegetal, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pilaf de orez Basmati cu caise, Pilaf de orez Basmati cu mazăre, și Orez sălbatic și pilaf Basmati cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți stocul de pui într-o cratiță până la fierbere; păstrați fierbinte până când este gata de utilizare.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță de 2 litri la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa si frunza de dafin in uleiul incins pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute.
Se amestecă orezul basmati în amestecul de ceapă până când orezul este acoperit cu ulei.
Se toarnă bulionul de pui fierbinte în amestecul de orez. Se condimentează cu sare; se amestecă.
Aduceți amestecul de orez la fierbere; acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Continuați să fierbeți până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Scoateți cratița de pe foc și aruncați frunza de dafin.
Adăugați unt și pufați orezul cu o furculiță.