Pilaf De Orez

Pilaf De Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pilaful de orez. Această rețetă servește 6. O porție conține 493 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, pătrunjel, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și Orez Aragaz Orez Pilaf.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa în unt topit într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se înmoaie; se amestecă struguri, afine uscate și oțet balsamic. Se amestecă orezul, nucile pecan, pătrunjelul și sarea; gatiti, amestecand des, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
StruguriStruguri
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
* 2 (8-oz.) pungile gata de servit orez brun și sălbatic din cereale integrale pot fi înlocuite; omiteți sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista