Pilaf De Mazăre Despicat Din India De Est

Pilaf De Mazăre Despicat Din India De Est
Rețeta pilaf de mazăre despicat din India de Est este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 258 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de canolan, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Chiftele De Miel Din India De Est, Cocktail Negroni Din India De Est, și Produse De Patiserie Samosa Din Legume Din India De Est.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista