Pilaf De Fructe De Pădure Sărutat Cu Portocale

Pilaf De Fructe De Pădure Sărutat Cu Portocale
Pilaf de fructe de pădure sărutat de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de afine, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Sfeclă Sărutată Cu Portocale, Plăcintă Cu Rubarbă Cu Căpșuni Sărutată Cu Portocale, și Varză De Bruxelles Sărutată De Portocale.

Instrucțiuni

1
Combinați boabele de grâu, căni de apă și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Combinați boabele de grâu fierte, 1/2 linguriță de sare și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu FierteBoabe De Grâu Fierte
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În1 h, 16 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista